Byagården

 

20_årsfest_5Tori on kylätoimikunnan talon, Byagården’in, pihapiirissä (Sarvisalontie 1035, Härkäpää). Rakennus tarjoaa kokous- tai juhlatiloja, suihkumahdollisuuden, pyykinpesukoneen tai muita apuvälineitä kohtuuhintaan. Voit vuokrata keittiön ja kokoustilat eri tarkoituksiin, kuten syntymäpäiväviettoon tai kaste- ja muistotilaisuuksia varten – hautausmaa ja kappeli kun on lähettyvillä.

Byagården on saaren entinen koulu, joka lakkautettiin 1982. Käyttötarkoitus muuttui – viisi asuntoa on vuokrattuna ja rakennus toimii keskeisenä tapaamispaikkana kylän aktiviteeteille. Voit lukea enemmän Byagårdenin vaiheista.

Sarfsalö Byagård Ab, jonka omistaa Sarvisalon Kylätoimikunta, perustettiin v. 1992.  Yhteiset tilat on vuokrattavissa juhliin, muistotilaisuuksiin ja pienempiin kokouksiin. Vuosien saatossa, jo koulurakennuksen aikana, on Byagården ollut kyläläisten ja nykyisin myös kesävieraiden käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin. Kun olet järjestämässä sukujuhlia, syntymäpäiviä tai lastenkutsuja, on Byagården oiva paikka keskellä kylää. Tiloihin mahtuu n. 100 henkilöä. Tilojen lisäksi vuokrataan myös erikseen astiastoja ja laseja. Kylälounaita järjestetään kyläläisille kuukausittain läpi vuoden kohtuuhintaan.

Yhteislaulu

ruoka

 

Talo